SHOPPAILE HUVIVALTION OMALLA KAUPPAKADULLA

Kauppakatu

Huvipuistoaluetta rajaa n. 200 metriä pitkä kauppakatu, jonka teemoitus muuttuu matkan varrella villistä lännestä eteläeurooppalaiseen tunnelmaan; italialaistyyppisiin auringonpolttamiin kivitaloihin, romanttisiin parvekkeisiin, itävaltalaistunnelmaan ja tirolilaisen alppikylän rustiikkiin.

Upea julkisivu kätkee sisälleen erilaisia pieniä viihtyisiä myymälöitä, joihin kannattaa piipahtaa tekemään löytöjä ja ostamaan tuliaisia.

LELU -JA VAATEKAUPPA

Lelukaupan valikoimasta löytyy Kätyreitä, Frozen-hahmoja, Emotion-aiheisia tuotteita, pehmoleluja, prinsessatarvikkeita ja pikkuautoja jokaiseen makuun. Aulatilassa on naisille mieluinen vaatemyymälä, jonka outlet-tuotteet tulevat pääosin Tanskasta. Liikkeestä löytyy myös monenlaisia kännykkätarvikkeita sekä mm. päähineitä ja aurinkolaseja vauvasta vaariin.

KARKKIKAUPPA

Suu makeaksi tikkareilla, nekuilla ja karkkikepeillä ja laajasta irtokarkkivalikoimasta löytyy suosikkimakeiset jokaiselle. Karkkikauppoja on Powerparkin alueella useampi unohtamatta herkullisen tuoksuista popcorn- ja hattarakojua, josta saa myös irtolakritsaa suoraan Porvoosta!

 

Kauppakadun liikkeet ovat avoinna päivittäin huvipuiston ollessa auki, osa aukeaa klo 11, osa hiukan myöhemmin.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2017 Powerpark