Trulon Fantasiamaailma

HUVIVALTION KANSALLISTEATTERI ESITTÄÄ: LEGEND OF TRULON
Legend of Trulon Hahmot

PowerParkin elämyskokonaisuutta täydentää fantasiamaailma, jonka hahmot seikkailevat kirjasarjassa, mobiilipelissä sekä huvipuiston kesäteatteriesityksissä.

Kesäkaudella Huvivaltio PowerPark tuo nähtäväksi ainutlaatuisen teatteriesityksen joka pohjautuu Johan Lillbackan Trulon fantasiamaailmaan. Tämä fantasiamaailma tuodaan nyt kaikkien nähtäville tässä kokoperheen esityksessä jonka taianomainen ilmapiiri levittäytyy näitten fantasiahahmojen kautta puiston joka kolkkaan. 

Esityksen on suunnitellut ja tuottaa kokenut puisto-ohjelmien tuottaja Markku Anttila jonka aiempia tuotantoja on käynyt katsomassa yli puolitoista miljoonaan katsojaa.

Esityksiä on aiemmin nähty mm. kutsuvierailuna NewYorkin Lincoln Centerissä.

Legend of Trulon esitystä esitetään uudessa 750 katsojaa vetävässä teatterissa 20:n näyttelijän ja tanssijan voimin useita kertoja päivässä koko kesäkauden.

Tämä värikylläinen esitys sisältää tanssia, taikaa ja jännittäviä tilanteita olematta siltikään liian pelottava pienille lapsille. Legend of Trulon esitystä tukee nykyaikainen teatteritekniikka joka mahdollistaa tuhdin ja laadukkaan äänentoiston ja monenlaiset muut  "lisämausteet" kuten videon ja pyrotekniikan käytön. 

Tuottajan apuna esityksen rakentamisessa on mukana alan parhaita ammattilaisia teatterin eri osa-alueilta.

Teatterin katsomo on rakennettu amfiteatteri-tyyliseksi.

Koko perheen fantasiashown esiintymislava sijaitsee Kwai-sillan läheisyydessä. Esityksen kesto noin 25 min. Sisältyy sisäänpääsymaksuun.

ESITYSAJAT: 12.00, 13.00, 15.00, 16.00, 17.00

 Valmistaudu elämäsi teatterikokemukseen! Hyppää esityksen mukana Trulon fantasimaailmaan, sekä seikkailuun joka vie mukanaan ja muistetaan pitkään!

 

TRULON FANTASIAMAAILMA

Trulonissa yhdistyvät hyvän ja pahan kamppailu, taikuus ja steampunk. Johan Lillbacka on kirjoittanut yhteistyössä yhdysvaltalaisen pitkän linjan scifi- ja fantasiakirjailija  Jak Koken kanssa Trulon-romaanin, johon on suunnitteilla myös jatko-osia. Kirja julkaistaan e-kirjana kuluvan vuoden aikana.

Romaanin tarina täydentyy ”Trulon – The Shadow Engine” nimisellä mobiilipelillä, jonka on tehnyt suomalainen Kyy Games. Mobiilipeli on spin-off kirjan tarinasta, mutta samoja hahmoja tavataan sekä kirjassa että mobiilipelissä. Pelissä taistellaan taikavoimien vääristämiä vihollisia vastaan, tutkimusmatkaillaan Tripudian rauhallisessa ja Maelonin salakavalassa kuningaskunnassa, sekä autetaan kukistamaan Tripudiaa uhkaava salaperäinen sairaus. Pelissä on ainutlaatuinen korttitaistelujärjestelmä, ja se sisältää yli kuusi tuntia seikkailua yhdelle pelaajalle. Mobiilipeli on tyyliltään klassinen, joten pelaaja saa kaikki ominaisuudet ja sisällön käyttöönsä kerralla.

Katso lisää www.trulon.net

Peli ladattavissa:    

AppStore

GooglePlay

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2017 Powerpark