YRITYKSET & RYHMÄT -  Ryhmät - Luokkaretket

Luokkaretket

Nyt on oikea aika varata kevään 2017 luokkaretki

PowerPark avaa huvipuistonsa kevään koululaisryhmille seuraavina päivinä:
torstai 18.5.
maanantai 22.5.
tiistai 23.5.
maanantai 29.5.
tiistai 30.5.
Huvipuisto avoinna klo 11 - 17.

Tarjoamme luokkaretkiryhmille MAXI-rannekkeen yli 130 cm:lle hintaan 29 €/kpl ja MINI-rannekkeen alle 130 cm:lle hintaan 22 €/kpl. Tarjoushinta edellyttää ennakkovarausta viimeistään viikkoa ennen retkipäivää sekä yhteismaksua.
Lisäksi tarjoamme opettajalle rannekkeen veloituksetta retkipäivänä (etu koskee yhtä opettajaa/luokka).
Jos mukaan lähtevien aikuisten liput ostetaan yhteismaksulla luokan lippujen oston yhteydessä, ovat luokkaretkihinnat voimassa lasten vanhemmille ja muulle koulun henkilökunnalle.

Ruokailu

Ruokailu onnistuu kätevästi ateriasetelillä Skaala ravintolan ylä- ja alakerrassa sekä Kwai Riverissä. Myynnissä on kolmen  hintaisia ateriaseteleitä. Skaalan alakerrassa on tarjolla hampurilaisateria, jonka hinta on 7,00 €/henkilö. Skaalan yläkerrassa on tarjolla pizzabuffet ja bufeen hinta on 13,00 €/henkilö. Kwai River ravintolassa on tarjolla pastabuffet hintaan 8.50 €/henkilö.

Ruokailu on porrastettu, joten muista varata myös oma ruokailuaika!

Opettajalle tarjoamme ilmaisen ateriasetelin, mikäli ateriasetelit ovat varattu ennakkoon (etu koskee yhtä opettajaa/luokka).

Tervetuloa viettämään aika hauska luokkaretkipäivä PowerParkiin!

Tiedustelut ja varaukset myyntipalvelusta numerosta +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

UUTUUS!!! HUVIPAKETTI - Junalla päiväksi PowerParkiin!

Hypätkää huvijunan kyytiin joko Helsingistä tai Tampereelta ja matkustakaa mukavasti Etelä-Pohjanmaan lakeuksille. Perillä luokkaanne odottaa yli 40 laitetta ja 160 hehtaaria hauskanpitoa. LUE LISÄÄ JA VARAA kevään Huvipaketit - Junalla PowerParkiin täältä!

Copyright Powerpark 2017