RAVINTOLAT JA MYYMÄLÄT- Myymälät - Kauppakatu

Huvivaltio PowerPark

SHOPPAILE HUVIVALTION OMALLA KAUPPAKADULLA

Huvipuistoaluetta rajaa n. 200 metriä pitkä kauppakatu, jonka teemoitus muuttuu matkan varrella villistä lännestä eteläeurooppalaiseen tunnelmaan; italialaistyyppisiin auringonpolttamiin kivitaloihin, romanttisiin parvekkeisiin, itävaltalaistunnelmaan ja tirolilaisen alppikylän rustiikkiin.

Upea julkisivu kätkee sisälleen erilaisia pieniä viihtyisiä myymälöitä, joihin kannattaa piipahtaa tekemään löytöjä ja ostamaan tuliaisia.

LELUKAUPPA

Laaja valikoima leluja Legoista ja Barbeista leikkiautoihin ja pehmoleluihin. Kotiin vietäväksi Pohjanmaa-aiheisia tuliaisia.

KARKKIKAUPPA

Suu makeaksi tikkareilla, nekuilla ja karkkikepeillä. Laajasta irtokarkkivalikoimasta löytyy suosikkimakeiset jokaiselle.

SUNNY’S

Muotia Milanosta, Pariisista, New Yorkista ja Los Angelesista. Trendikkäiden naistenvaatteiden lisäksi valikoimassa on koruja, laukkuja ja asusteita.

BBE OUTLET SHOP

Beauty Bards Outlet Shop myy korkealuokkaisia kosmetiikkatuotteita. Myynnissä Suomen yksinoikeudella turvalliset ja edulliset Flormar- ja Golden Rose-tuotteet.

FASHIONSTORE.FI OUTLET

Kotimainen huippumuodin verkkokauppa on nyt ostoskadulla! Myynnissä GUESS-laukkuja ja lompakoita sekä Guessin kesäisiä vaatteita ja asusteita outlet-hinnoin. Miehille jäätäviä Kimi Räikkönen T-paitoja ja huppareita.

 

Kauppakadun liikkeet ovat avoinna huvipuiston aukioloaikoina.

Copyright Powerpark 2017