Oletko valmis vauhtiin?

AVOIMET TYÖPAIKAT

MYYNTISIHTEERI

Tehtävä on monipuolinen sisältäen asiakaspalvelua puhelimitse. Tärkeimmät työvälineesi ovat puhelin ja sähköposti. Tehtävä on määräaikainen elo - syyskuun 2018 loppuun saakka.

Olet toimeen tarttuva luonteva asiakaspalvelija ja haluat olla tekemässä PowerParkista jälleen suomen parhaimman vapaa-ajan keskuksen. Sinulla on rohkeutta ja oma-aloitteisuutta tarttua uusiin tehtäviin ja nautit asiakaspalvelusta. Haluat oppia jatkuvasti uusia asioita. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihteleva tehtävän sekä mahdollisuuden oppia uutta. Meillä pääset osaksi iloista ja nuorekasta työilmapiiriä. Kiinnostuitko? Tee vapaamuotoinen hakemus nopeasti, sillä paikka täytetään välittömästi sopivan tekijän löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakaspäällikkö Anne Marie Lauhasmaa, annemarie.lauhasmaa@powerpark.fi. Lähetä hakemuksesi tästä!

HUVIPUISTON LAITEHUOLTOMIES

Etsimme HUVIPUISTOON LAITEHUOLTOMIESTÄ määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2018! Lähetä hakemuksesi tästä!

KAUSITYÖNTEKIJÄKSI POWERPARKIIN?

Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille?
Jos, niin tule meille oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat meitä olemaan Suomen paras vapaa-ajankeskus.

Olet juuri etsimämme henkilö, mikäli olet palvelualtis ilopilleri, jolla säilyy aurinkoinen asenne tilanteessa kuin tilanteessa. Osaat innostaa työkavereitasi hupisuorituksiin ja teet työsi hyvin alusta loppuun saakka. Edellytämme, että puhut sujuvasti suomea ja kykenet palvelemaan asiakkaita myös ruotsin ja/tai englannin kielellä. Omaat jo jonkin verran kokemusta työelämästä tai kenties haluat aloittaa työurasi Suomen hauskimmasta paikasta, tarunhohtoisesta PowerParkista.

Kesätyönhaku kaudelle 2018 on päättynyt. Ilmoitamme tällä sivulla tulevista avoimista työpaikoista!

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2018 Powerpark